Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος Λογιστών Καστοριάς: Ανέφικτη και αδύνατη η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων μέσα στον Αύγουστο για το σύνολο των επαγγελματικών που δικαιούνται μειωμένη προκαταβολή φόρου

Σύλλογος Λογιστών Καστοριάς: Ανέφικτη και αδύνατη η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων μέσα στον Αύγουστο για το σύνολο των επαγγελματικών που δικαιούνται μειωμένη προκαταβολή φόρου

11ης Νοεμβρίου 9, Καστοριά ΤΚ.52100
Τηλ. 6909432918, email: [email protected]


Καστοριά, 7-8-2020

Προς: 1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  
κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ
κ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ
κ. ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Κοινοποίηση:
1) Βουλευτή Ν. Καστοριάς κ. ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ ΖΗΣΗ
2) Βουλευτή Ν. Καστοριάς κα ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
3) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.


Μείωση προκαταβολής φόρου επιχειρήσεων

Κύριε Υπουργέ

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε πως στο σχεδιασμό της Φορολογικής Αρχής είναι η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων μέσα στον Αύγουστο για το σύνολο των επαγγελματικών που δικαιούνται μειωμένη προκαταβολή φόρου, σύμφωνα με το πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο. Αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο και αδύνατο. Ήδη με αιτήματα, τόσο των τοπικών συλλόγων όσο και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και του Ο.Ε.Ε. ζητούμε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως την 30/9/2020, παραθέτοντας ένα σωρό βάσιμους λόγους τους οποίους η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αρνείται να κατανοήσει. Θεωρούμε απαράδεκτη μια τέτοια σκέψη. Το Υπουργείο Οικονομικών έχει το σύνολο των απαραίτητων στοιχείων καθώς και όλους τους μηχανισμούς να προχωρήσει στην αυτόματη μείωση της προκαταβολής του φόρου καθώς και στην αναπροσαρμογή των οφειλών των επιχειρήσεων.

Θεωρούμε πως αξίζουμε έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια τη στήριξη του κλάδου μας. Μας έχετε καταργήσει κάθε δικαίωμα στην ασθένεια, στην οικογένεια, στην ξεκούραση. Απαιτούμε σεβασμό. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

η Πρόεδρος   
Παπακωνσταντίνου Βασιλική

η Γενική Γραμματέας
Γκατσώνη Ελευθερία
    
ο  Αντιπρόεδρος   
Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος

ο Ταμίας
Ιασωνίδης Ιάσων
    
τα Μέλη    
Αντωνίου Ανδρέας    
Θυμιοπούλου Αλίκη    
Ράτσου Αθηνά

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης